A leggyorsabban fizető kérdőíves oldal
2021. július 01. írta: ProfOn

A leggyorsabban fizető kérdőíves oldal

Surveytime

Az előző posztban utaltam már arra, milyen kérdések merülhetnek fel az ember lányában még mielőtt buzgón nekilátna a kérdőíves munkának. Az első és legfontosabb kérdés, hogy valóban fizetnek-e ezek az oldalak - A legmegbízhatóbb kérdőíves oldalak cikksorozatban - erre a kérdés igyekszem kielégítő választ adni. A másik ehhez hasonlóan fontos kérdés az lehet még, hogy mikor kapom meg a jól megérdemelt kifizetésemet? Nos, ez minden kérdőíves munkánál változó, ám van egy oldal, ami a kérdőív kitöltése után azonnal utalja a jól megérdemelt jutalmunkat. 

student-865073_1920.jpg

Kép: pixabay

Ez az oldal pedig nem más, mint a 

opera_pillanatfelvetel_2021-07-01_133028_surveytime_io.png

 

Regisztráció itt: surveytime.io 

Az oldal nyelve angol, ám fordító segítségével bármit megoldhatunk rajta, ami nehézséget okozna. Cserébe a kérdőíveket magyar nyelven tölthetjük ki. Ráadásul, ezen az oldalon semmiképp sem járhatunk úgy, hogy a befektetett munkánk árát valamely oknál fogva mégsem kapjuk meg (ha valakinél mégis előfordulna, az nagyon elszúrt valamit). 

A Surveytime ugyanis minden sikeresen kitöltött kérdőív után 1 ill. 0,5 dollárt fizet - méghozzá azonnal a Paypal fiókunkba - ha oda kérjük. Fontos, hogy a kitöltés után ne zárjuk be az ablakot, hiszen meg kell adnunk pontosan, hová kérjük a megkeresett összegünket. Elérhető kérdőívekről értesítést kapunk email fiókunkba, de külön kérvény nélkül az oldalra belépve is találhatunk kitölthető kérdőíveket.    

Rendkívül megbízható oldal, azonnal fizet, egyszerű a használata - nem igényel angol tudást - mire várunk még? 

Regisztrálj itt, ha kedvet kaptál. 

Ha pedig bármi kérdésed lenne, esetleg segítségre lenne szükséged, írj bátran a profitaljonline@gmail.com email címre. 

És ha nem szeretnél lemaradni semmiről, kövesd a Profitálj Online magazin Facebook oldalát. 

süti beállítások módosítása