A legmegbízhatóbb kérdőíves oldalak
2021. június 30. írta: ProfOn

A legmegbízhatóbb kérdőíves oldalak

Greenpanthera

Kérdőíves pénzkeresés esetén a legelső kérdés ami elsőként merülhet fel bennünk- hozzáteszem, teljes joggal, az az, hogy valóban fizetnek-e. Hiszen nincs is annál bosszantóbb, mint mikor nagy lelkesedéssel dolgozunk az elvileg megbízható cégeknek, majd ha kigyűlt a kívánt összegünk, hiába kérjük ki, az sosem érkezik meg a számlánkra. Éppen ezért, még mielőtt lázas munkába kezdenénk, jobb, ha tájékozódunk az oldalak megbízhatóságáról. S nem is járhatnánk most ez ügyben jobb helyen, hiszen a Profitálj Online magazin elkötelezett segítője mindazoknak, akik szeretnének némi pénzt keresni otthonról, végzettség és bárminemű szakképesítés nélkül, nem túl nagy energiabefektetések árán.

 entrepreneur-593357_1920.jpg

Kép: pixabay

Az első ilyen megbízható, az elvégzett munkáért garantáltan, időben és maradéktalanul fizető oldal az egyik személyes kedvencem, név szerint a


opera_pillanatfelvetel_2021-06-30_173135_greenpanthera_com.png

 

Regisztrálni itt tudsz: greenpanthera.com

Nem kell megijedni, az oldal angol nyelvű, ám a kérdőíveket magyar nyelven tudod majd kitölteni. S, ha bármi problémába is ütköznél, annak megoldásához bőven elegendő lesz a google fordító segítsége. Regisztrációdért cserébe ráadásul, azonnali 5 dollár is jóváírásra kerül a számládon. Rengeteg kérdőívet küld naponta, ettől nem kell megijedni, érdemes lekattintani mindegyiket, akkor is ha közülük csak néhányra felelünk majd meg. Mint azt az előző bejegyzésekben már ecseteltem, egy sor dologtól függhet, bekerülünk-e az adott kutatásba. Példának okáért már a nemünk is kizáró ok lehet, ha épp nőből vagyunk és történetesen férfiakra specializálódott az adott kérdőív. 

De érdemes egyébként nem csak az oldal által küldött e-mailekre hagyatkozni, jó ha időnként belépünk a felületre és az Earn Money menüpontban lévő kérdőíveket is végig kattintjuk - sokszorozva ezzel esélyünket a pénzkeresésre. 

 Ami érdekes a greenpanthera esetében, az az, hogy nem azonnal írja jóvá a pontjaidat a fiókodban, hanem általában minden hét elején- legtöbbször hétfőnként, ám erről emailben is értesít. A pontok jóváírásával általában semmilyen gond nem szokott lenni, kivétel ez alól, ha a kérdőívet nem megfelelően töltötted ki, pl. túl gyorsan válaszoltál és a rendszer azt feltételezni, hogy el sem olvastad a kérdéseket. Ezekkel érdemes vigyázni, mert ha rossz válaszadónak minősítenek, értelemszerűen egyre kevesebb lehetőséget kapsz majd arra, hogy online pénzt kereshess.  

Az oldal kifizetési limitje elég magas - 30 dollár, ám ettől sem kell megijedni, nem lehetetlen elérni. Ha ügyesen dolgozol, hamar meglesz. Indulási bónuszoddal már  egy lépéssel közelebb is jutottál az elérni kívánt célhoz (Utalás Paypal fiókba). 

Összességében az oldal tehát megbízható, kitartó munkával szép kis összegeket lehet keresni rajta. És ha azt veszed alapul, hogy mindezért csak kérdésekre kell válaszolnod, szerintem vétek lenne kihagynod a regisztrációt.  

Ha bármilyen kérdésed merülne fel, esetleg segítségre lenne szükséged, írj bátran a profitaljonline@gmail.com email címre. 

És ha nem szeretnél lemaradni semmiről, kövesd a Profitálj Online magazin Facebook oldalát.

süti beállítások módosítása