Így keress pénzt a fotelod kényelméből
2021. június 28. írta: ProfOn

Így keress pénzt a fotelod kényelméből

2. rész

Nincs könnyű dolga annak, aki otthonról szeretne pénzt keresni különösebb szakképzettség, tudás nélkül. Hemzseg a net a legkülönfélébb ajánlatoktól, mégis, csak kevés olyan lehetőséget találhatunk, ami valóban működőképes és minimális energiabefektetéssel, ténylegesen hozhat is némi pénzt a konyhára. Mint azt már az előző posztban említettem, a kérdőíves munkák éppen ilyenek. Otthonról végezhetők, nem igényelnek szakképzettséget és valóban fizetnek. 

office-932926_1920.jpg 

Kép: pixabay 

Igen sokféle kérdőíves oldal érhető el jelenleg kishazánkban is, de nem mindenkinek ugyanazok működnek a legjobban. Az előző posztban említettem már négy olyan oldalt, amit én, személy szerint a legjobban kedvelek, nekem ezek váltak be a legjobban. Most hoztam 6 újabb lehetőséget, hogy általuk te is hadba léphess az otthoni pénzkeresés viharos mezsgyéjén. 

  • Lifepoints hu 

Paypal-ra 1500 Ft-tól kérhető ki az összeg, de választhatsz a különféle ajándékkártyák közül is. Ezekről részletesebben egy következő bejegyzésben lesz, majd szó. 

Regisztráció itt: lifepointspanel.com

  • Jtn panel 

Az egyik legnehezebben elérhető kifizetési limittel rendelkező oldal. 1000 pont után kérheted az összeged, ami kb. 7600 Ft-nak felel meg. A kifizetések is akadoznak, heteket kell várni a megérkezésükre, de mentségükre szóljon, ha későn is, de valóban fizetnek. 

Regisztráció itt: jtnpanel.com

  • Yougov

Kevésbé ismert oldal még nálunk, de épp emiatt érdemes regisztrálni rá. 1500 pont után, 4000 Ft-ot fizet a Paypal számlánkra. 

Regisztráció itt: yougov.com

  • I-say

Nagyon megbízható oldal, melyen pontjainkat rendkívül sokféle módon használhatjuk fel. A kikérési limit rendkívül alacsony, emellett pedig, különféle nyereményjátékokon is részt tudunk venni. 

Regisztráció itt: i-say.com

  • Zymetria - Nézők klubja

Meghívásos alapon működő kutatási portál, amin sorozat - epizód előzeteseket, Tv-zéssel kapcsolatos kérdőíveket lehet kitölteni. 250 pont után, 2500 Ft-nak megfelelő összeget kérhetünk Paypal-unkra. Ha szeretnél tagja lenni a közösségnek, írj a profitaljonline@gmai.com email címre és szívesen küldök meghívót. 

  • Attapoll 

Ebben a felsorolásban kissé kakukktojás, hiszen nem webes, hanem mobilalkalmazásról van szó, de a kifizetési limit csak 1000 Ft és viszonylag hamar össze is lehet szedni, így helye kellett, hogy legyen ezen a listán. Csak töltsd le az alkalmazást a mobiláruházadból és már mehet is a pénzkeresés. (Referal kód: pqnrf)

Nagy vonalakban tehát, ezek a kérdőíves oldalak azok, amik megbízhatóak, egyszerű a kezelésük, viszonylag sűrűn küldenek kérdőíveket és semmit sem veszíthetsz velük, ha regisztrálsz rájuk. Sőt. Pénzt kereshetsz otthonról, a fotelod kényelméből. 

A továbbiakban tüzetesebben is megvizsgáljuk őket, instrukciókat adok a könnyebb használatuk érdekében. Addig is, ha nem szeretnél lemaradni semmiről, kövesd a Profitálj Online magazin Facebook oldalát.  

Ha bármi kérdésed van, segítségre lenne szükséged, írj bátran a : profitaljonline@gmail.com email címre. 

süti beállítások módosítása