Így keress pénzt a fotelod kényelméből
2021. június 22. írta: ProfOn

Így keress pénzt a fotelod kényelméből

Ha rákeresünk Google barátunkban olyan kulcsszavakra, mint az otthoni munka, pénz azonnal, online munka vagy távmunka, milliónyi találatot kell átböngésznünk ahhoz, hogy a számunkra  releváns találatokra ráleljünk. Mert mit is akar mindenki? Sok-sok dellát, de villámgyorsan, lehetőleg minél kevesebb energiabefektetéssel és ha az is megoldható lenne, hogy ki se kelljen mozdulni a fotelből, nos, az már maga mennyország lenne. Nyilván nem teljesülhet minden álmunk egyszerre, dúsgazdagság ebből nem lesz, de egy kis zsebpénzt bárki kereshet vele, ha hajlandó áldozni rá valamennyit a drága idejéből. Otthoni munka, online pénzkeresés könnyedén. De mivel is?  


laptop-2557571_1920.jpg

Kép: pixabay

Elöljáróban gyorsan le is lövöm a poént, hogy ne kelljen végig olvasnod olyasmit, ami nem is érdekel - a nyertes szó, amit keresünk: a kérdőív. Különböző cégek pénzt fizetnek nekünk, kedves felhasználóknak azért, hogy véleményt formáljunk bizonyos termékekről, különböző kérdéskörökről, a legkülönfélébb témákban. Hogy mennyi pénzt kapunk egy-egy kérdőív kitöltéséért. az kismillió dologtól függ. Kezdjük ott, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ki tudjuk tölteni az adott felmérést, hiába invitáltak meg rá oly kedvesen. Egy sor tényezőtől függ, végig tudjuk-e kattintani, s megkapjuk-e érte a jól megérdemeltet. 

Ilyen tényezők pl. a nemünk, a korunk, a lakhelyünk, iskolai végzettségünk, stb. Mert itt aztán semmi sem mindegy. Ha nem tartozunk az adott célcsoportba, hamar kívül találjuk magunkat. Ha mégis sikerül kitöltenünk a végéig az adott kérdőívet, akkor jóváírják az egyenlegünkön az adott összeget, amire előzetesen "leszerződtünk". Jó, ha tudja az ember, hogy nem ezzel fogja halálra keresni magát, nem is váltja meg vele a világot, de ha azt vesszük, hogy bárhol-bármikor-bárhonnan ki tudjuk tölteni a kis aranyosokat és olykor 5 percünkért fizetnek 1 dollárt, akkor azt kell mondjam, a hülyének is megéri - vagy neki leginkább. Hozzáteszem, manapság jobb érzés utóbbinak lenni, mint azokhoz a normálisokhoz hasonlítani, akik lassan bárminemű józanész híján kezdenek lenni. 

Khm. Kanyarodjunk is vissza az eredeti témánkhoz. Kérdőíves pénzkeresés otthonról. Szóval nem ez lesz gazdagságunk forrása, de valóban lehet vele pénzt keresni, s bár talán nem ebből kellene akarni kifizetni a villanyszámlát, azért  bárminemű összegecske jól tud jönni, ha az emberlányának kezd kiürülni a zsebe. 

Vagyis, aki szeretne pénzt keresni otthonról, kedvenc fotelje nyugalmából, az a (teljesség igénye nélkül) a következő oldalakon bogarásszon: 

  • Populáció - Három havonta bankkártyára fizet. Megbízható, a megkeresett összeget mindig utalja, ezen felül, nyereményjátékok is futnak az oldalon.

Regisztráció itt: populacio.hu

  • Daedalusonline - A kifizetési limit 10 euró, régebben Paypalra is fizetett, most már csak bankkártyára utal. 

Regisztráció itt: daedalusonline.eu  

  • Surveytime - Minden kitöltött kérdőív után 1 vagy 0,5 $ -t fizet azonnal a Paypal számládra.

Regisztráció itt: surveytime.io 

  • Greenpanthera - A kifizetési limit 30 $

Regisztráció itt: greenpanthera.com

Fontos! Csak akkor fogsz tudni részt venni a kérdőíves munkákon, ha alaposan és megfontoltan kitöltöd a profilodat és/vagy a kezdő kérdőíveket. Ha ezekkel megvagy, látogass vissza mihamarabb a Profitálj Online magazinra, mert a következő részben töretlenül folytatjuk. Még több kérdőíves oldalt mutatok és további kulisszatitokba avatlak be. 

Addig is, ha nem szeretnél lemaradni semmiről, kövesd a Profitálj Online magazin Facebook oldalát is.  

süti beállítások módosítása